Послуги акумуляторника в Херсоні
Пн-Пт з 9 до 17 год.
Вихідні: Сб, Нд
місто Херсон,
вул. Нафтовиків, 2Б
UA
 

Політика відносно обробки персональних даних


1. Загальні положення

Ця Політика конфіденційності (далі - Політика), діє відносно обробки персональних даних, які може отримати фізична особа-підприємець Тищенко Микола Вікторович (далі - Оператор) від фізичних осіб (суб'єктів персональних даних) на підставі Конституції України і Закону України «Про захист персональних даних» від 01.06.2010 р №2297-VI, а також Генерального регламенту про захист даних (ЄС) 2016/679 від 27.04.2016 р (EU General Data Protection Regulation, далі - GDPR) та іншого застосовного Європейського законодавства про захист даних.

1.1. Оператор ставить своєю найважливішою метою та умовою здійснення своєї діяльності дотримання прав та свобод людини і громадянина при обробці його персональних даних, в тому числі захисту прав на недоторканність приватного життя, особисту та сімейну таємницю.

1.2. Ця політика Оператора відносно обробки персональних даних застосовується до всієї інформації, яку Оператор може отримати про відвідувачів веб-сайту https://post-tranzit.kherson.ua.


2. Основні поняття, що використовуються в Політиці

2.1. Автоматизована обробка персональних даних - обробка персональних даних за допомогою засобів обчислювальної техніки.

2.2. Блокування персональних даних - тимчасове припинення обробки персональних даних (за винятком випадків, якщо обробка необхідна для уточнення персональних даних).

2.3. Веб-сайт - сукупність графічних і інформаційних матеріалів, а також програм для ЕОМ та баз даних, що забезпечують їх доступність в мережі інтернет за мережевою адресою https://post-tranzit.kherson.ua.

2.4. Інформаційна система персональних даних – сукупність персональних даних, що містяться в базах даних, та забезпечуючих їх обробку інформаційних технологій і технічних засобів.

2.5. Знеособлення персональних даних - дії, в результаті яких неможливо визначити, без використання додаткової інформації, приналежність персональних даних конкретному Користувачеві чи іншому суб'єкту персональних даних.

2.6. Обробка персональних даних - будь-яка дія (операція) або сукупність дій (операцій), що здійснюються, з використанням засобів автоматизації або без використання таких засобів, з персональними даними, включаючи збір, запис, систематизацію, накопичення, зберігання, уточнення (оновлення, зміна), витяг, використання, передачу (поширення, надання, доступ), знеособлення, блокування, видалення, знищення персональних даних.

2.7. Оператор - державний орган, муніципальний орган, юридична чи фізична особа, яка самостійно або спільно з іншими особами організують і (або) здійснюють обробку персональних даних, а також визначають цілі обробки персональних даних, склад персональних даних, що підлягають обробці, дії (операції), що здійснюються з персональними даними.

2.8. Користувач - будь-який відвідувач веб-сайту https://post-tranzit.kherson.ua.

2.9. Персональні дані - будь-яка інформація, що відноситься прямо або побічно до певного або визначуваного Користувача веб-сайту https://post-tranzit.kherson.ua.

2.10. Надання персональних даних - дії, спрямовані на розкриття персональних даних певній особі або певному колу осіб.

2.11. Поширення персональних даних - будь-які дії, спрямовані на розкриття персональних даних невизначеному колу осіб (передача персональних даних) або на ознайомлення з персональними даними необмеженого кола осіб, в тому числі оприлюднення персональних даних в засобах масової інформації, розміщення в інформаційно-телекомунікаційних мережах або надання доступу до персональних даних будь-яким іншим способом.

2.12. Транскордонна передача персональних даних - передача персональних даних на територію іноземної держави органу влади іноземної держави, іноземній фізичній або іноземній юридичній особі.

2.13. Знищення персональних даних - будь-які дії, в результаті яких персональні дані знищуються безповоротно з неможливістю подальшого відновлення змісту персональних даних в інформаційній системі персональних даних і (або) знищуються матеріальні носії персональних даних.


3. Оператор може обробляти такі персональні дані Користувача

3.1. Номери телефонів.

3.2. Також на сайті відбувається збір та обробка знеособлених даних про відвідувачів (в т.ч. файлів «cookie») за допомогою сервісів інтернет-статистики (Гугл Аналітика та інших).

3.3. Перераховані вище дані, далі по тексту Політики, об'єднані загальним поняттям Персональні дані.


4. Цілі обробки персональних даних

4.1. Мета обробки персональних даних Користувача - уточнення деталей послуг.

4.2. Знеособлені дані користувачів, що збираються за допомогою сервісів інтернет-статистики, служать для збору інформації про дії користувачів на сайті, поліпшення якості сайту та його змісту.


5. Правові підстави обробки персональних даних

5.1. Оператор обробляє персональні дані Користувача тільки в разі дзвінка Користувача на номер телефону Оператора, розташованого на сайті https://post-tranzit.kherson.ua. Користувач, здійснюючи дзвінок, висловлює свою згоду з цією політикою.

5.2. Оператор обробляє знеособлені дані про Користувача в разі, якщо це дозволено в настройках браузера Користувача (включено збереження файлів «cookie» і використання технології JavaScript).


6. Порядок збору, зберігання, передачі та інших видів обробки персональних даних

Безпека персональних даних, які обробляються Оператором, забезпечується шляхом реалізації правових, організаційних і технічних заходів, необхідних для виконання в повному обсязі вимог чинного законодавства у сфері захисту персональних даних.

6.1. Оператор забезпечує збереження персональних даних і вживає всіх можливих заходів, що виключають доступ до персональних даних неуповноважених осіб.

6.2. Персональні дані Користувача ніколи, ні за яких умов не будуть передані третім особам, за винятком випадків, пов'язаних з виконанням чинного законодавства.

6.3. Термін обробки персональних даних є необмеженим. Користувач може в будь-який момент відкликати свою згоду на обробку персональних даних, направивши Оператору повідомлення за допомогою електронної пошти на електронну адресу Оператора posttranzit24@gmail.com з позначкою «Відкликання згоди на обробку персональних даних».


7. Транскордонна передача персональних даних

7.1. Оператор до початку здійснення транскордонної передачі персональних даних зобов'язаний переконатися в тому, що іноземною державою, на територію якої передбачається здійснювати передачу персональних даних, забезпечується надійний захист прав суб'єктів персональних даних.

7.2. Транскордонна передача персональних даних на території іноземних держав, які не відповідають зазначеним вище вимогам, може здійснюватися тільки в разі наявності згоди в письмовій формі суб'єкта персональних даних на транскордонну передачу його персональних даних та / або виконання договору, стороною якого є суб'єкт персональних даних.


8. Прикінцеві положення

8.1. Користувач може отримати будь-які роз'яснення з потрібних питань, що стосуються обробки його персональних даних, звернувшись до Оператора за допомогою електронної пошти posttranzit24@gmail.com.

8.2. В даному документі будуть відображені будь-які зміни політики обробки персональних даних Оператором. Політика діє безстроково до заміни її новою версією.

8.3. Актуальна версія Політики у вільному доступі розташована в мережі Інтернет за адресою https://post-tranzit.kherson.ua/ua/politika.
Дивіться також
Відвідайте Пост «ТранзиТ» в місті Херсоні!
Адреса
м. Херсон,
вул. Нафтовиків, 2Б
Час роботи
Пн-Пт з 9 до 17 год.
Вихідні: Сб, Нд
Чекаю Вашого телефонного дзвінка
на мій номер  +38 050 156 17 50
у робочий час: Пн-Пт з 9-00 до 17-00

або натисніть кнопку нижче
Адреса
м. Херсон,
вул. Нафтовиків, 2Б
Час роботи
Пн-Пт з 9 до 17 год.
Вихідні: Сб, Нд
© 2020 Всі права захищені
Політика конфіденційності
Сайт створено @tptmaster24
На нашому веб-сайті використовуються файли cookie. Ці файли необхідні для належної роботи сайту. За допомогою цих файлів ми можемо аналізувати використання веб-сайту, щоб оцінити і поліпшити його роботу. Коли ви відвідуєте даний веб-сайт, Ви даєте згоду на використання файлів cookie відповідно до цього повідомлення.
OK